annat till hemmet

I denna kategori hittar du produkter som burkar, klockor, korgar, bokstöd, bokhyllor och prydnadssaker. Allt som ger ditt hem det där lilla extra.

Annat Till Hemmet

Här på Nordic Design Collective hittar du konstfullt utformad inredning som passar in i hemmets alla rum och vrår. Har du redan inrett köket, vardagsrummet och sovrummet med möbler men ge rummen det där lilla extra i form av annat till hemmet? Hos oss hittar du garanterat det du behöver!

Det är detaljerna som gör det

För att ett hem ska bli riktigt hemtrevligt och funktionellt gäller det att vara mån om de små detaljerna. Här på Nordic Design Collective hittar du prydnader för hemmet som gör att dina rum får en extra personlig touch. Vi har mängder av olika vaser, prydnadsföremål inspirerade av naturen, charmiga förvaringslösningar och lika praktiska som vackra hängare för olika ändamål. Shoppa till hemmet online här via vår webbshop om du vill ha ett trevligare hem. Vår vision är att tillföra energi till våra kunders tillvaro, därför har vi samlat några av Skandinaviens mest lovande formgivare här på vår plattform. Gemensamt för alla våra kreatörer är att de känner en genuin passion för sina verk, vilket gör att du är garanterad en produkt av högsta kvalitet. Vi tycker om när en sak kan vara både funktionell och vacker på samma gång, därför erbjuder vi många snygga och trendiga bruksföremål till köket och till resten av hemmet.

Förenkla och försköna din vardag

De flesta av oss tillbringar mycket tid hemma, därför är det värt mycket om vi kan uppdatera hemmet genom att göra det lite vackrare eller mer praktiskt. Hos oss på Nordic Design Collective kan du hitta mycket inspiration till både små och stora förbättringar. Vill du njuta extra mycket av en god middag genom att duka med dekorativa och vackra grytunderlägg? Om du verkligen vill satsa på utrustning för servering kan vi rekommendera dig att spana in våra läckra brickor som ger ditt kök en snygg och personlig touch. När det gäller inredning till hemmet finns allt du behöver i vårt breda sortiment där vi vinnlägger oss om att ständigt ta in nya objekt och formgivare. Varför inte pynta ditt hem med ett tankeväckande citat som hålls uppe av en häftig fotokloss i mörk valnöt? Fortsätt att bläddra bland utbudet, här finns din nya inredning och rikligt med inspiration till hemmet.

Unikt och personligt

Här hos oss på Nordic Design Collective hittar du allt för hemmet, både när det gäller större inköp som möbler och mindre detaljer som posters och grytunderlägg. Shoppa hem personlig inredning som gör att ditt hem till det hem du drömmer om idag. När du handlar för över 400 kronor bjuder vi på frakten!