INREDNING

INREDNING

Här hittar du massor av inspiration, oavsett om du ska köpa inredning till ditt hem eller en present till någon du tycker om. Du kan till exempel köpa fina kuddar, lampor, vaser och krukor till vardagsrummet eller dekor och leksaker till ditt barnrum. Till köket kan du köpa en skärbräda i fin design, en kökshandduk med attityd, en kopp eller en skål, ett vackert kakfat eller en bricka att servera eftermiddagskaffet på.

Inredning

Hos Nordic Design Collective hittar du inredning som är skapad av kreativa formgivare med ett eget uttryckssätt. Formgivarna som arbetar med oss är alla nya designentreprenörer som noggrant valts ut för att skapa snygga, hållbara och nytänkande produkter till ditt hem. Oavsett om du letar efter en trendig lampa eller en rolig illustration hittar du garanterat det hos oss.

Personlig inredning för hela hemmet

Behöver du inredningstips för hemmet har du hamnat helt rätt, vi erbjuder ett stort sortiment av inredning online till såväl kök som badrum. Botanisera bland vårt utbud och handla dina favoriter. När en ny årstid är i antågande vill många göra om hemma, vilken tur att vi har så mycket snyggt att välja på. Varför inte få in mer växter i ditt hem? Snygga piedestaler gör att du kan placera ut blomkrukor lite överallt i rummet och blommorna slipper vara förpassade till fönsterbrädan. Ett enkelt sätt att förnya hemma är med hjälp av textil, lägg på en ny matta, matcha med ett par snygga gardiner och köp några fluffiga kuddar att lägga i soffan. Flera av våra formgivare har inspirerats av den vackra nordiska naturen när de formgett sina produkter, vilket gör inredningen både levande och spännande. Välj gärna ut produkter som visar din personlighet, våga vara lekfull och omge dig med saker som betyder något för dig.

Rätt stil med nordisk touch

Hos oss hittar du massor med inredning till vardagsrum som gör rummet till din personliga oas. I ett vardagsrum samlas hela familjen för att slappna av, titta på tv och kanske läsa. Det är ett rum som behöver få plats med flera funktioner på en begränsad yta och då gäller det att planera smart. Välj färger som harmoniserar med varandra, många av våra produkter passar väldigt bra tillsammans och bildar en helhet. I många familjer är hallen och dess brist på förvaring ett stort problem. Vi erbjuder både inredning till liten hall och till en storslagen entré. Köp snygga hyllor som både är praktiska och tilltalande för ögat, låt varje person få sin låda för nycklar, mobil och vantar och häng upp krokar i olika höjder som passar för hela familjen. Se till att piffa upp köket när du ändå gör om hemma. Med några nya kökshanddukar och snygga illustrationer på väggarna förändrar du snabbt hela rummet.

Unika produkter från nordiska formgivare

Hos Nordic Design Collection hittar du inredningsinspo för hela hemmet. Vi vill förmedla vår passion för inredning till dig och göra ditt hem lite vackrare med hjälp av våra produkter. Våra formgivare hämtar sitt uttryck från naturen och bjuder på spännande kreativa skapelser med en nordisk touch. Handlar du över 400 kr bjuder vi dessutom på frakten!