HUR FUNGERAR NORDIC DESIGN COLLECTIVE?

FÖRSÄLJNING I VÅR WEBBUTIK

Lättanvänd butiksplattform. Du inte behöver inte tänka på teknik, betallösningar, sökmotorer eller drift och underhåll av servrar, allt det sköter vi. Samtidigt har du full kontroll över dina produkter, ditt lager och dina priser.

Profilering av dig och ditt företag. I butiken har du gott om utrymme att profilera dig själv som formgivare i anslutning till dina produkter.

Central kundtjänst. För att ge våra kunder den allra bästa servicen har vi en central kundtjänst som tar hand om frågor från våra kunder.

PR OCH MARKNADSFÖRING

PR. Vi har nära kontakt med både tidningar och bloggare. Produkter från oss finns ofta med i tidningar som Elle Interiör, Family Living, Damernas Värld, Hus & Hem, Leva&Bo mfl. Vi producerar också egna pressbilder på olika teman.

Kundutskick. Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev till vår stora kundbas med information om nya produkter och formgivare.

Sociala medier. Vi jobbar med vår egen blogg, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och Pinterest för att sprida ordet om Nordic Design Collective.

Aktiviteter. Vi genomför regelbundet aktiviteter som till exempel popup-butiker, mässor och marknader.

DESSUTOM ETT NÄTVERK AV FLER FANTASTISKA FORMGIVARE!

Genom vårt formgivarforum och intranät får du tillgång till massor av information som hjälper dig som företagare på vägen. Du blir också del av ett nätverk av andra driftiga och talangfulla formgivare. Vi tipsar också om om intressanta event, bjuder in till formgivarträffar och mycket annat.

VAD KOSTAR DET?

  • Månadsavgift: 0 kr
  • Provision: 35%
  • Lanseringspaket: 1990 kr exkl moms.

I lanseringspaketet ingår pressutskick till våra presskontakter (både Sverige och internationellt), inlägg i vår blogg, presentation i vårt nyhetsbrev och på vår Facebook-sida. 

Räkneexempel: Din produkt kostar 1000 kr ut till kund. Priset är inklusive moms och fraktavgifter. Priset exklusive moms är då 800 kr. Vi tar 35% i provision, dvs 280 kr. Din försäljning till oss blir då 800-280=520 kr. Om du är momsregistrerad betalar vi också ut moms på din försäljning och betalar ut totalt 650 kr. Vi gör utbetalningen till dig månadsvis. 

 

Alla detaljer finns att läsa i våra villkor.