Herrsmycken

Herrsmycken

Herrsmycken är en kategori som växer i popularitet. Med smycken uttrycker vi vår individuella stil. En väl vald smyckesgåva kan även visa att du förstått någon annans stil. Här på Nordic Design Collective jobbar vi med lovande och intressanta smyckesformgivare som tagit fram kreationer i små serier som kan bli framtida klassiker.

Smycken för män blir allt populärare

När det gäller smycken till herr finns det en del klassiker som alltid går hem, exempelvis en enkel ring som visar sig ha en ovanlig detalj när man studerar den på nära håll. Ett par roliga eller eleganta manchettknappar kan verkligen vara pricken över i:et på en fin festmundering. De är klassiska manliga smycken som signalerar smak och elegans. Män kan egentligen bära samma typer av smycken som kvinnor men traditionellt handlar det då om enklare former med mer fokus på material än på iögonfallande utsmyckningar. Idag kan man dock experimentera mer som man än för bara några årtionden sedan utan att begå stilbrott. Här på Nordic Design Collective hittar du såväl manliga smycken som smycken i unisex-stil som kan bäras av både män och kvinnor. Smycken är ett bra sätt att visa att ett tillfälle är speciellt men de kan också bli en del av ens personlighet om man har ett smycke som man alltid bär.

Tidlösa och moderna herrsmycken

Våra produkter handlar inte om prestigen och statusen i ett visst märke. Det handlar om en viss design som just du gillar och som är ett snyggt och trendigt statement inom form från en duktig designentreprenör. Här hittar du smycken, andra personliga föremål samt inredningsdetaljer till hemmet som gör din värld mer personlig. Våra handgjorda broscher kan vara roliga eller eleganta och inspirerade av allt från traditionellt smide och historiska epoker till vår moderna eras fascinerande landvinningar inom teknik och teknologi. Unika smycken i silver har i alla tider varit en klassisk gåva i samband med exempelvis konfirmation, student och andra viktiga bemärkelsedagar. Köp inte samma smycken som alla andra redan har, utan satsa på designade herrsmycken för en komplett outfit och tänk på att vi även har väldigt fina väskor och plånböcker av högsta kvalitet. Det är bruksföremål som kan hålla i flera årtionden om de sköts om på rätt sätt.

Vi har unika designföremål

Nordic Design Collective är en handelsplats där fokus ligger på vacker och trendig design framtagen av lovande nordiska formgivare. Vi har allt från konstföremål i mässing och glas till smarta bruksföremål där såväl estetik som funktion håller högsta klass. Vi bjuder på frakten om du handlar för mer än 400 kr!