BRICKOR by Yra:Form Sweden

Yra:Form Sweden skapar funktionella och dekorativa produkter som tål att synas, med ett tydligt färg- och formspråk. Kollektionen "Cucurbita Graphica" är inspirerad av ursprunget i Dalarna med en grafisk kurbits i fokus. Den traditionella kurbitsen har genom tiderna funnits på allt från tavlor till möbler och träskor. I kollektionen "Cucurbita Graphica" får kurbitsen ny skepnad där den återigen får ta en självklar plats i det moderna hemmet, i en form där dåtid möter nutid. I sortimentet finns serveringsbrickor, grytunderlägg, skärbrädor, kökshanddukar, grafiska prints med mera.

Yra:Form Sweden skapar funktionella och dekorativa produkter som tål att synas, med ett tydligt färg- och formspråk.

Kollektionen "Cucurbita Graphica" är inspirerad av ursprunget i Dalarna med en grafisk kurbits i fokus i ny modern form.

Den traditionella kurbitsen har genom tiderna funnits på allt från tavlor till möbler och träskor. I kollektionen "Cucurbita Graphica" får kurbitsen ny skepnad där den återigen får ta en självklar plats i det moderna hemmet, i en form där dåtid möter nutid.

I sortimentet finns serveringsbrickor, grytunderlägg, skärbrädor, kökshanddukar, grafiska prints med mera.

Yra:Form Sweden är ett varumärke under Yra:Form, som startade våren 2011 med visionen att skapa mer kalaskänsla i vardagen.

Yra:Form drivs av Catharina Johnson, en kreativ dalkulla som brinner för grafisk formgivning, design och foto. Arbetar som frilansande formgivare och fotograf.

BRICKOR

Det finns inga produkter som matchar ditt val.