Erbjudande by Tvinkla

Johanna Svantesson är personen bakom Tvinkla. Just nu finns hennes serie med bebisdjur och superdjur, "Power animal" här på Nordic Design Collective. Alla varianter går att få med en egen bokstav på. Den perfekta presenten till dop eller bröllop.

Hej!
Jag heter Johanna Svantesson och driver firman Tvinkla sedan 2011. Många frågar mig vad namnet Tvinkla kommer ifrån och det är en blandning av flera ord – tveka, vinkla, tvinna, men framförallt har det sin grund i engelskans "Twinkle". För mig är konsten och illustrationerna jag gör något som ska lysa upp i vardagen, det ska ”tvinkla”. Mottot är ”personlig konst åt folket”.
Mina senaste illustrationer finns nu här på Nordic Design Collective och består av en serie bebisdjur i olika format. Det är möjligt att få en egen bokstav på bilderna, vilket gör dem ännu mer personliga. Vet du inte vad du ska köpa i bröllopspresent? Köp ett djur och parets bokstäver, t.ex. ”J+D” (Johanna+David).
En populär variant har varit ”Superdjuret” eller ”the power animal”. En bokstav på djurets bröst och en superhjältemantel gör bilden till en perfekt doppresent.
Flytande svart tusch är för tillfället min bästa vän, men jag tycker också mycket om färg. Håll utkik efter nyheter framöver!

Lägg din beställning innan den 20/12 för att vara säker på att få den innan julafton. God jul och gott nytt år!

Erbjudande