The Ultimate Shopping Map Stockholm by The Ultimate Shopping Map

Med ett gediget intresse för svensk design och svenska designers, vill Maria nu använda sin mångåriga erfarenhet att marknadsföring och försäljning till att få fler att hitta fram till det absolut bästa av Stockholms butiksutbud.

Sverige har idag en alldeles fantastisk uppsjö av designers inom så många områden som jag är otroligt imponerad av. Men att vara liten och nå ut till potentiella kunder på bred front är inte lätt. Det vet jag efter att ha jobbat med försäljning och marknadsföring av konsumentprodukter i hela mitt liv.

Samtidigt upplevde jag att många vänner och bekanta är väldigt design intresserade men inte riktigt vet vart man ska gå för att hitta bra svensk design. Lägg därtill att utländska turister har shopping och framförallt shopping av svensk design högst upp på önskelistan, gjorde att jag såg en möjlighet att skapa The Ultimate Shopping Map.

På så sätt hoppas jag både hjälpa svenskar och utländska turister att hitta till det bästa och mest intressanta av Stockholm butiker samtidigt som jag förhoppningsvis kan hjälpa alla småbutiker och entreprenörer i Stockholm att nå ut till nya och fler kunder.

The Ultimate Shopping Map Stockholm

Det finns inga produkter som matchar ditt val.