För köket by Studio Kajsa Rolfsson

Studio Kajsa Rolfsson skapar unika inredningsprodukter med kvalitet, miljötänk och kärleken till mönster som sina starkaste ledord. Kajsa Rolfsson bor längst ned i södra Sverige och låter natur och djur vara hennes främsta inspirations källa. Hon vill att vardagen skall kännas enklare och roligare med hjälp av glada mönster.

Hej!

Mitt namn är Kajsa och jag vill göra vardagen enklare och roligare genom vackra heminredningsprodukter. Veckan är trots allt mest fylld av vardagar, uppskatta dessa!

Mönster och ornamentik har alltid fängslat mig, det är något speciellt med dess rytmik och deras förmåga att berätta något som hänför mig. Jag vill inspirera, beröra och berätta något med min design och där tycker jag mönster är ett alldeles ypperligt medium.

Jag har sedan tidigare utbildning inom design med inriktning hållbar utveckling och inom textil både sömnad och inom vävning. Inspiration hittar jag i det gamla hantverket och hus vår natur och djuren.

Jag bor i Skåne, södra Sverige mitt på ett fält med natur och vatten som närmsta granne.

Jag stävar efter att mina produkter skall vara gjorda av bra material och produceras nära, allt för miljöns skull. Förhoppningen är att mina produkters estetik och kvalité skall stå emot tidens gång, uppskattas och slitas genom åren!

Kontakta mig gärna på hej@kajsarofsson.com

Om du vill ha din order inslagen, lämna ett meddelande. Sista dagen för att få dina varor skickade innan jul är tisdagen den 20 december.

För köket

Det finns inga produkter som matchar ditt val.