Stormie Poodle

Ditt plagg från Stormie Poodle har gjorts med största omtanke om ditt barns känsliga hud och vår gemensamma miljö. Vi har småskalig schysst tillverkning hos Livslust i Lettland och Yalla Trappan i Malmö. Dina val påverkar hur planeten mår. Att välja Stormie Poodles produkter är ett bra val!

Hej, Jag som grundat Stormie Poodle är först och främst mamma till fyra barn. Stormie Poodle är mitt femte barn. Jag är också biolog och har arbetat med miljöfrågor de senaste 20 åren. Det har länge stått klart för mig att business as usual inte längre är möjligt. Min tro är att man kan förändra världen och att genom att göra bättre och mer hållbara val kan skapa en framtid för våra barnbarns barnbarnsbarn.

Stormie Poodles produkter är tillverkade med största omtanke för ditt barns hälsa, vår gemensamma natur och de som gjort våra produkter.
Tillverkningen är småskalig, schysst och så lokal som möjligt. Vi samarbetar med Livslust i Lettland och Yalla Trappan i Malmö. Livslust är en svensk stiftelse som stödjer lettiska ungdomar med stipendier för att de ska kunna studera på universitetet. Yalla Trappan är ett arbetsintegrerande socialt företag och kvinnokooperativ på Rosengård i Malmö.

Stormie Poodle