Armband by Sparv Accessories

Sparv kombinerar den skandinaviska enkelheten med en vågad och grafisk look. Sparvs vision är att skapa accessoarer som enkelt adderar det där lilla "extra" vare sig om det är tidig morgon på kontoret eller sen kväll på en bar.

Sparvs filosofi och vision
Efter en lång jakt på den perfekta accessoaren till en Jeans och T-shirt outfit bildades Sparv. Med sin bas i Sverige, vill Sparv kombinera den skandinaviska enkelheten med en vågad och grafisk look. Sparv utforskar och utvecklar konstant nya mönster, produkter och uttryckssätt. Sparvs vision är att skapa accessoarer som enkelt adderar det där lilla "extra" vare sig om det är tidig morgon på kontoret eller sen kväll på en bar.

Sparvs grundare
Sparv grundades 2014 och drivs idag av mig Charlotta Brorsson. Jag är utbildad vid Textilhögskolan i Borås och började snabbt arbeta i modebranschen med inköp. Jag har alltid varit på jakt efter den perfekta accessoaren till en i övrigt enkel outfit, men utan att hitta den, bestämde jag mig för att starta ett eget accessoarmärke: Sparv.

Holiday Hi and thank you for visiting Sparv! I am on holiday until the 30 of June 2017 and won't be shipping anything between the 20 of June and then! But feel free to shop anyway! /Charlotta

Armband