Mr Pis-Pis by Smadi Design

Cathy Dillner är en uttrycksfull designer och illustratör som driver företaget Smadi Design där hon erbjuder livfulla tyger och inredningsprodukter men även sina tjänster som illustratör samt textil- och produktdesign

FÄRGSTARKT
MED CATHY DILLNER OCH SMADI DESIGN

Lekfulla och färgstarka tyger. Personlig design. Glädje och energi. - Det är vi!
Smadi Design är ett nytt svenskt designföretag som erbjuder livfulla tyger och inrednings-produkter. Vi designar bland annat möbler, lampor, kuddar, väskor, brickor och accessoarer etc – alltid med hög kvalitet och personliga mönster.

Smadi Design drivs av uttrycksfulla designern och illustratören Cathy Dillner som älskar att skissa och skapa mönster. Alla hennes fantasifulla textilmönster har en historia, ett namn och en tid. Cathy är uppväxt i Peru och utbildade sig till internationell modedesigner i Lima där hon tidigt påbörjade sin designkarriär genom att i eget företag designa kläder.

För oss är kvalitet och närhet självklart. Vi formger själv våra tyger och kontrollerar hela processen från första skiss till färdigtryckt tyg och tillverkning. Företagets bas finns i Östersund, staden bland fjällen, och all tillverkning sker hos noga utvalda och kvalitetssäkrade partners i Sverige. Alla våra produkter är till 100% gjorda i Sverige. Vår natur och miljö är viktig både för vår kreativitet och för våra barn. Tillsammans är vi rädda om den.

Välkommen in i Smadi Designs färgstarka värld.

Hello! Vi är utställare på Stockholm Furniture Fair från 5 till 14 februari. Ingen leveranser sker under dem dagar. Välkommen igen 15 februari. Hälsning Smadi Design team

Mr Pis-Pis

Det finns inga produkter som matchar ditt val.