Sanna Wieslander

Sanna Wieslander arbetar som illustratör och konstnär och är verksam i Göteborg. Hon älskar att leka med fantasin och kombinera olika motiv till nya, vackra och lite knäppa varelser. Alla motiv är tecknade helt för hand, de flesta i blyerts, som hon sedan trycker upp på konstpapper av finaste kvalitét och signerar.

Hej och varmt välkomna!

Jag heter Sanna Wieslander arbetar som illustratör och konstnär i goa Götelaborg. Jag älskar att leka med fantasin och kombinera olika motiv till fantasifulla, vackra och lite knäppa varelser. Gärna så realistiskt som möjligt, så att huvudet får tänka till en stund. "Vad är det här för något egentligen?"

Jag tecknar alla mina motiv helt för hand. De flesta i blyerts med tunna, fina stiftpennor. Ibland lägger jag till en färgklick med tusch. Sedan trycker jag upp dom på konstpapper av finaste kvalitét. Alla print signeras personligen av mig innan de skickas iväg.

Vill ni veta mer? Följ mig gärna på min kreativa resa på instagram: sannawieslander

Tack för besöket och välkommen åter!

OBS! Jag är bortrest på semester mellan den 15 Juli - 6 Augusti. Shoppen öppen precis som vanligt under den här tiden. Men det innebär att beställningar som görs efter fredagen den 14/7-2017 kommer jag inte kunna skicka iväg för ens tidigast på måndag den 7/8- 2017, när jag är tillbaka igen. Hoppas ni alla har en underbar sommar! :)

Sanna Wieslander