Anteckningsböcker by Sabina Wroblewski Gustrin

Unikt designade pappers- och inredningsprodukter producerade med kärlek till hantverket, kvalitet och miljötänk. Kollektionen är framtagen av designern och illustratören Sabina Wroblewski Gustrin. Det rika arvet från den skandinaviska och centraleuropeiska sagotraditionen, havets mörka djup, naturen och folkkonsten är inspirationskällorna bakom Sabinas fantasifulla mönster och illustrationer.

Hej!

Jag heter Sabina och arbetar som designer och illustratör. Jag tror på att livets små och stora stunder firas bäst genom ett personligt handskrivet kort. Skrivs ner i en speciell anteckningsbok. Serveras på en vacker bricka och uppmärksammas genom unikt designade och noggrant utvalda gåvor.

Mina förebilder inom mönsterdesign är bl.a. Viola Gråsten, Josef Franck, Tricia Guild och Art & Crafts rörelsen. Det rika arvet från den skandinaviska och centraleuropeiska sagotraditionen, havets mörka djup, naturens magi och folkkonsten är stora inspirationskällor. Min mångkulturella bakgrund, internationella karriär och utbildning på bl.a. Konstfack har präglat mig som kreatör.

Produkter: Posters, anteckningsböcker, omslagspapper, kort, lampskärmar, prydnadskuddar, brickor, glas- och grytunderlägg, skärbrädor, kökshanddukar och tyg med dekorativa mönster och illustrationer.
Grönt tänk: Ja! Väljer att trycka miljövänligt och närproducerat så långt det är möjligt.

Jag hoppas på att mina produkter inspirerar till ett färgstarkare liv!

Vi har sommarlov mellan den 5-15 juli. Orders skickas tidigast den 16 juli. Bästa hälsningar, Sabina

Anteckningsböcker