Kökshandduk by Plurr - From skärgården with love

Efter att ha drömt om att få bo vid havet hamnade Jenny Findahl – grafisk formgivare/illustratör med en kärlek till naturen – till slut på en ö i Stockholms skärgård. Plurr vill fånga lite av det vackra som skärgården har att erbjuda – och dela med sig av det. Alla produkter är tillverkade i Sverige, med ekologiska material och hållbara tillverkningssätt.

Efter att hela mitt liv ha drömt om att få bo vid havet hamnade jag, efter nästan tio år London, på min ö i Stockholms skärgård. Och här har jag hittat hem. Som grafisk formgivare/illustratör med en kärlek till naturen började jag längta efter att ta fram egna produkter. Resultatet är Plurr – ett försök att fånga lite av det vackra i skärgården och tappa det på flaska. Eller åtminstone rita, måla och trycka det.

Alla produkter är tillverkade i Sverige, många i mitt närområde, och har hög kvalitet och lång hållbarhet. De flesta har dessutom en extrafunktion, som praktiska handtag eller dolda fickor. Ekologiska material och hållbara tillverkningssätt är en självklarhet, och alla leverantörer jag arbetar med står för samma värden.

Jag hoppas att du hittar ditt favoritmönster på din favoritprodukt – må den användas flitigt och med glädje!

Plurr tar lite sommarlov... Det ni beställer mellan 3 - 17 juli skickas den 18 juli. Tack!

Kökshandduk