Kattviksljusstaken by KattvikDesign

Kattvik och familjen Rösth I den gamla fiskebyn Kattvik, mellan Båstad och Torekov hörs bara bruset från havet. Det är också här – i den inspirerande miljön som familjeföretaget KattvikDesign har sin bas. Med gemensamt arbete och kreativitet säljer vi våra egendesignade, stilsäkra och praktiska ljusstakar. Familjen Rösth har livslång erfarenhet av att skapa stämningsfulla miljöer. Intresset för smart design, vackert dukade bord, omsorgsfullt lagad mat och passande dryck har gett inspiration att skapa sköna miljöer med belysning. Så föddes KattvikDesign. En sensommardag på picknick i Kattviks hamn. Kvällssolen värmde, vinet var välkylt och skaldjuren smakade fantastiskt. Tyvärr blåste stearinljuset i den öppna ljusstaken ut med jämna mellanrum. Där och då föddes idén och designen till stormljusstake Kattvik. Välkommen att njuta i skenet av Kattviksljusstaken® - du också!

Kattvik och familjen Rösth
I den gamla fiskebyn Kattvik, mellan Båstad och Torekov längs den nordskånska kusten hörs bara bruset från havet. Det är också här – i den inspirerande miljön, långt från stadens ljud, som vi driver familjeföretaget KattvikDesign. Med gemensamt arbete och kreativitet säljer vi våra egendesignade, stilsäkra och praktiska ljusstakar främst i Skandinavien men även en del i övriga Europa och USA. Familjen Rösth har livslång erfarenhet av att skapa stämningsfulla miljöer på restauranger och i samband med högtider och bemärkelsedagar. Vårt intresse för smart design, vackert dukade bord, omsorgsfullt lagad mat och passande dryck ger oss inspiration att skapa sköna miljöer med belysning som skänker en visuell upplevelse.
Eller som ordspråket säger:
"Man äter också med ögat"
Så föddes KattvikDesign.
En sensommardag hade min familj och några goda vänner picknick i Kattviks hamn. Kvällssolen värmde, vinet var välkylt och skaldjuren smakade fantastiskt. Tyvärr blåste stearinljuset i den öppna ljusstaken ut med jämna mellanrum. Där och då föddes idén till vår stormljusstake Kattvik. En välbeprövad design från pappa Paul Rösth senior utvecklades och designades till en smart och snygg formgivning som snart visade sig bli otroligt omtyckt.
Idag har massor av nöjda kunder; både privatpersoner, restauranger och företag valt våra vackra, smarta och stilsäkra ljusstakar med stormglas.
Välkommen att njuta i skenet av våra ljus - du också!
Paul med familj

Kattviksljusstaken