nouchii

nouchii är en designstudio som startades 2015 av Laya Sadegh och Margareta Noyan. De skapar unika mönster och illustrationer som ligger till grund för deras produkter.

nouchii grundades 2015 i Stockholm av barndomsvännerna Laya Sadegh och Margareta Noyan. Vårt koncept är att skapa produkter baserade på våra unika mönster och illustrationer. Vissa av våra kollektioner är i begränsad upplaga, numrerade och signerade för hand.

Idén kring nouchii kom till 2010 då Laya studerade grafisk design i Melbourne, Australien. Hon hade i många år ritat mönster och illustrationer för att få utlopp för sin kreativitet, men det var nu som idén om att skapa produkter av dessa mönster föddes. Under åren som gick så fanns drömmen om nouchii med i allt Laya gjorde, och en dag så delade hon sin vision med sin barndomsvän Margareta. Efter en kväll med god mat, skratt och tal om framtiden bestämde sig vännerna för att satsa på idén.

Sagt och gjort, sommaren 2015 lanserades den första kollektionen postrar. Vi ser fram emot att i framtiden ta vidare våra mönster till fler inredningsprodukter.

Följ oss på vår resa, vi är väldigt förväntansfulla inför vad som kommer näst!

/Laya & Margareta

nouchii