BARNRUM / KIDS' ROOMS by miniandmono

miniandmono är en design studio som skapar moderna produkter för barn och vuxna. Produkterna är lekfulla men inte nödvändigtvis barnsliga. I deras logga står "mini" för det lekfulla och färgglada och "mono" för det moderna och stilrena.

Välkommen till miniandmono.

Vi är en design studio som skapar moderna produkter för barn och vuxna med fokus på unika plexiglassmycken för både barn och vuxna, graverade med personliga meddelanden, namn eller ord som betyder mycket för våra kunder, eller utan text.

Nedan finner ni lite skötselråd för våra smycken med metalldelar:

* Vi rekommenderar att ni förvarar smyckena i den organzapåse de kommer i vid köpet då de inte används.

* utsätt inte smyckena för fukt eller vatten (t.ex förvara smyckena inte i badrummet). Ta därför av er smyckena då ni sportar eller duschar t.ex annars missfärgas silverpläteringen på metalldelarna.

* Vänta även en stund med att ta på dig dina smycken efter att du använt hudkräm, parfym, hårspray m.m. då dessa missfärgar smycket vid direktkontakt.

All pläterad metall slits naturligt med tiden och får då en matt yta som sällan kan putsas upp. Vi tar inget ansvar för vårdslöst hanterade smycken, vardagligt slitage eller oxidering.

Observera att personliga ordrar inte går att ångra/byta.

För att få era beställningar innan jul gäller: - 20:e dec för varor som finns i lager - 12:e dec för beställningsvaror (personliga smycken etc) Vänligen observera att vi inte kan ta ansvar för postgången, men försöker vårt bästa att få iväg era ordrar i tid.

BARNRUM / KIDS' ROOMS

Det finns inga produkter som matchar ditt val.