PRINTS – 50X50 CM by Matilda Svensson

Matilda Svensson är en Malmö-baserad frilansformgivare med passion för mönster och illustrationer. Inspirerad av naturen säljer Matilda signerade prints i numrerad upplaga.

“Färg och form har alltid varit en stor del av mitt liv, redan som femåring tillverkade jag min första tidning och i tredje klass började jag skriva och illustrera min första sagobok. Ett halvår senare fanns det tolv böcker, alla noga illustrerade med små historier om allt från ökenmöss till indianer. Sagobok 1-12 var mitt första stora projekt.”

Idag arbetar jag som frilansande formgivare med Malmö som bas. Min huvudteknik är akvarell och inspiration hämtar jag från naturen, min vardag och andra människor.

Jag är utbildad vid Linnéuniversitetets designprogram, en designutbildning med inriktning på hållbar utveckling där människa, ekonomi och miljö går hand i hand. Därför är jag noga med att mina prints produceras under rätt vilkor och på ett tryckeri som arbetar aktivt med miljöfrågor.

Alla mina prints är signerade i numrerad upplaga. Jag gör inte flera upplagor av mina prints. När de är slut så är de slut, så skynda att köpa din favorit innan den tar slut.

PRINTS – 50X50 CM

Det finns inga produkter som matchar ditt val.