Filtar by Maria Sandberg Textiles

Som textildesigner arbetar Maria Sandberg främst med mattor i både design- och konstprojekt. För NDC säljer hon filtar och handdukar med mönstret Arctica Antarctica. Produkterna är tillverkade i Sverige och en del av försäljningen går till WWF:s Arktiska Program och arbete med klimatförändringar. Läs gärna mer! mariasandberg.com

Hej! Jag heter Maria Sandberg och jag är textildesigner utbildad på Textilhögskolan i Borås och HDK - Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Jag arbetar främst med mattor i både design och konst och har arbetat med vävda, knutna och tuftade mattor som anställd i Indien såväl som med frilansuppdrag, t ex en kollektion med trasmattor för Åhlens.
För Nordic Design Collective säljer jag filtar och handdukar med mönstret Arctica Antarctica ur kollektionen Pangaea. Produkterna är tillverkade i Sverige. Handdukarna jacquardvävs i ekologisk bomull av Ekelunds Linneväveri och filtarna jacquardstickas i 100 % ull av Acqwool i Gällstad. En del av försäljningen av dessa produkter med mönstret Arctica Antarctica går till WWF:s Arktiska Program och arbete med klimatförändringar.
Gå gärna in på min hemsida och läs mer!
mariasandberg.com

Information om frakt kring jul: 23-26 december skickas inga beställningar. Sista beställningsdag är 22 december kl 12.00.

Filtar