Örhängen by MADE BY LEENA

MADE BY LEENA formger smycken i många olika material. Silver, titan och vinyl tillhör favoritmaterialen. Nyfikenhet och en lust att experimentera är drivkrafterna när nya smycken blir till.

Välkommen till MADE BY LEENA!

I min butik hittar man handgjorda smycken, både unika och de som är gjorda i större serier. Lekfullt, enkelt, svart och silver är några av mina ledord. Jag är förtjust i enkla grafiska former och kameran är en röd tråd genom mitt arbete, eftersom jag också är fotograf. Min verksamhet som formgivare satte fart för några år sedan när jag började arbeta med silver. Jag upptäckte att jag verkligen tycker om att skapa saker med mina händer. Idag delar jag min tid mellan min konstnärliga verksamhet och smyckeformgivning.

Ett av mina favoritmaterial är silver, andra material jag jobbar med är vinylskivor och titan. Jag tycker om att experimentera och letar ständigt efter nya material att använda. Innan jag sågar ut min former ur vinylskivor försäkrar jag mig om att de inte har ett samlarvärde. Jag ser det som en inspirerande tanke att de kan få ett nytt liv som ett smycke.

Leena Jokela

Örhängen

Det finns inga produkter som matchar ditt val.