babyvänliga lunafigurer by Luna Dsign

Lunafigurer har jag valt att kalla mina egendesignade skapelser. De är precis lika unika som du och jag! Tror du att dessa figurer bara är till för barn, då har du fel. De är lika uppskattade hos vuxna som hos barn.

Mitt namn är Malin Steding och det är jag som ligger bakom företaget Luna Dsign med de färgglada Lunafigurerna.
Jag är bosatt i en by strax utanför Luleå och det är där som alla dessa udda figurer föds.
Jag har sytt mina figurer i ca 4 år nu och har forfarande inte tröttnat. Det är lite lustigt att jag tillbringar mesta delen av min tid med att sy, för sanningen är att jag under hela min uppväxt avskydde jag att sy. Det värsta jag kunde tänka mig att få i present var en symaskin.
Förra året ville jag dock ha en symaskin, och det visade sig vara det absolut bästa jag kunde få.
Alla mina figurer tillverkas av mig personligen. Jag vet aldrig vad det ska bli när jag börjar att sy utan figuren växer fram under arbetes gång. Jag använder inga mönster när jag skapar dem utan klipper, syr och dekorerar på fri hand.
Jag kan faktiskt inte sy efter mönster!

Figurerna tillverkas av strumpor. Nya, oanvända eftersom det inte är så kul med missfärgare, håliga och noppiga strumpor...
De fylls sedan med kuddvadd och dekoreras med olika knappar, filtbitar, paljetter mm.

Den första figuren jag sydde var en slags nalle, som jag försökte göra söt. Men jag insåg ganska snabbt att det var tråkigt att försöka få någon att se söt ut, det var mycket roligare att flippa ut lite. Och på den vägen är det.

Det som är så roligt med Lunafigurer är att det inte finns en enda som ser likadan ut som den andra. De har alla sitt alldeles egna utseende och personlighet, och det är därför de är så unika.
Det spelar ingen roll hur många som äger en Lunafigur, du kan aldrig ha samma figur som någon annan.

Går du in på vilken leksaksaffär som helst så ser du dockor och mjukdjur som alla ser likadana ut. Det blir tråkigt i längden.
Men här har du något som står ut, är lite uppkäftigt och som samtidigt visar på hur underbart det är att vara unik och annorlunda.

Figurerna har visat sig vara lika uppskattade hos vuxna som hos barn. Jag har sålt figurer som dopgåvor, likväl som 40 årspresenter och avtackningspresenter till chefer som gått i pension.

Jag hade för ett tag sedan en kollektion med tandtroll som numera flyttat in på olika tandläkarmottagningar runt om i landet.

Mina figurer har visat sig finnas runt hela världen. Vad jag vet så finns de bl.a. i Australien, Tyskland, USA, England, Norge, Finland och Holland.

Jag säger bara en sak, det är coolt att vara unik!

babyvänliga lunafigurer

Det finns inga produkter som matchar ditt val.