kökshandduk by Karolina konst

Karolina konst - Färgstarka konstverk & illustrationer! Jag heter Karolina Palmér och är en konstnär och illustratör som är bosatt i Kungsbacka utanför Göteborg. Jag målar främst i akryl och mycket färg och form är utmärkande i mina målningar och i mina illustrationer. Inspiration får jag ofta från modetidningar och från miljöer som barer och caféer. Bilderna är ofta naivistiska och det finns nästan alltid med människor på motiven. Genom min konst vill jag förmedla en upplevelse och en positiv känsla av något slag. Just nu är jag aktuell med en kollektion av brickor, kuddar, tändsticksaskar, stålpallar, nyckelskåp och grytunderlägg tillsammans inredningsföretaget Dixie som finns ute i butiker runt om i Sverige, Norge, Finland och Damnark. Jag har även designat min första tygkollektion för Ikea som lanserades den 1 feb 2013. Kollektionen heter "Ullabella" och består av 2 olika tyger som går att köpa i metervara och dessa säljs som limited edition.

Karolina konst - Färgstarka konstverk & illustrationer!

Jag heter Karolina Palmér och är en konstnär och illustratör som är bosatt i Kungsbacka söder om Göteborg. Jag målar främst i akryl och mycket färg och form är utmärkande i mina målningar och i mina illustrationer. Inspiration får jag ofta från modetidningar och från miljöer som barer och caféer och från naturen. Bilderna är ofta naivistiska och det finns nästan alltid med människor på motiven.

Jag samarbetar med företaget som Dixe sedan 3 år tillbaka. De säljer mina kuddar och brickor osv. i butiker runt om i Sverige och andra länder i Norden. Jag designade även min första tygkollektion för Ikea under 2013.

Semestertider... Leveranstid ca 14 dagar.

kökshandduk

Det finns inga produkter som matchar ditt val.