tygkassar by jollygoodfellow

Jollygoodfellow är en duo bestående av Esa Tanttu (grafisk formgivare) & Lisa Tanttu (bildpedagog). De började ta fram grafiska tryck under namnet jolllygoodfellow 2005. Sedan dess har duon jobbat mycket med screentryck på papper och textil. En hantverksmässig process där varje produkt trycks förhand vilket också gör den unik. . I stort som smått strävar jollygoodfellow efter minsta möjliga miljöpåverkan.

 Jollygoodfellow är en duo bestående av Esa Tanttu (grafisk formgivare) & Lisa Tanttu (bildpedagog). Det började med screentryck, vi längtade efter att få jobba mer handgripligt och kunna styra hela processen själva.

Vi är förtjusta i det enkla, strävar efter att sätta vardagliga motiv i ett nytt ljus, ge dem en extra botten. Ofta ser vi ett uns humor (som namnet också antyder) i det vi gör. Det känns också viktigt att varje produkt är en "jollygoodfellow" i bemärkelsen ekologisk bomull, fsc-märkt papper, reko produktion osv.

Vi började jobba ihop under namnet jollygoodfellow 2005. Det första gemensamma "projektet" var vår bröllopsinbjudan, det blev screentryck på sandpapper.

Så här brukar processen se ut: En idé dyker upp, det skissas lite, idén stöts o blöts en del, vilar kanske ett tag tills någon av oss känner att nu är det dax, nu kan den inte vänta längre!


tygkassar

Det finns inga produkter som matchar ditt val.