Standard by Hing

Hing kompromissar inte när det gäller kvalité. Våra ljus är handgjorda av miljövänlig rapsvax, ekologiska trävekar och ekologiska eteriska oljor. Förutom att rapsvaxet brinner rent, är det dessutom framställt från växter odlade inom EU. På detta vis minskar vi de miljömässiga fotspåren och tillverkar ljusen från ett av världens mest miljövänliga råvaror. Hing tillvekar varje ljus med kärlek och omsorg.

Vi vägrar att använda paraffinolja, parfymoljor, animaliskt fett, toxiska färger eller parabener. Våra produkter och råvaror är aldrig genmodifierade eller testade på djur.

Hing lägger sin själ i varje ljus.

Jag har alltid varit intresserad av hantverk och handgjorda produkter. När jag flyttade från Estland till Sverige för att bilda familj, såg jag det som en möjlighet att börja om från början. Jag beslutade mig för att starta eget företag, något jag hade drömt om under lång tid. När jag sålde råvaror för att göra kosmetika, ljus och tvål började jag experimentera med att göra egna doftljus. Det frö som då såddes skulle komma att bli Hing. Samtidigt började mitt intresse för kvalitet och konsumtion att gro. Det fick mig att fundera på massproduktion och billiga lösningar, något jag vill undvika till varje pris. Min ideal är att skapa ljus som stödjer ett etiskt arbetssätt och en bra miljö för alla inblandade från tillverkning till slutkonsumenten. Under fyra år har jag kärleksfullt provat, testat och bedömt hundratals olika varianter för att hitta rätt recept till det perfekta ljuset. Ett ljus som lever upp till mina höga krav beträffande hållbarhet och hälsa. Jag beslutade mig för att ge ljuset namnet Hing, som är estniska för själ, för att spegla den omsorg, uppmärksamhet och engagemang som jag lägger ner i varje ljus. I dag kan jag stolt berätta att Hing verkligen gör ljus som värderar och respekterar människor.


Varumärkeskoncept, grafisk formgivning och paketering är gjord av Terese Brännström.

Standard

Det finns inga produkter som matchar ditt val.