GochJdesign

Det var efter alla positiva kommentarer på Formexmässan jan 2015 som Jan bestämde sig för att via sin hemsida ”GochJdesign” börja sälja ett av sina alster, hyllkoncepet ”På G” (efter grundformen på det som från början var ett vägghängt sängbord för ett eget behov). Efter medverkan i ett tyskt magasin i dec-2015 har försäljningen nu tagit fart.

Utan att egentligen ha reflekterat över det, har jag alltid haft en känsla för färg och form vilket faktiskt först kom till uttryck i början på 80-talet då jag designade inredningen till en butikskedja i Stockholm som jag var med och startade.
De senaste åren, 2008-2013, har jag ägnat mig åt att designa och inreda (interiört och i viss mån exteriört) en omfattande tillbyggnation av vårt hus i Saltsjö-Boo. Vår sänghylla gjorde succé på Formex i Älvsjö 14-17 januari 2015 och har sen dess utvecklats till ett hyllkoncept ”På G” med bl.a. en minivariant för t.ex. badrummet, hallen eller köket.
Från vår hemsida -”GochJdesign” - har vi redan nu nått kunder i Tyskland, Danmark och Sverige förstås, men nu valt ett samarbete med NDC.
Min kreativitet drivs av att ställas inför ett problem och sen att åstadkomma något jag känner mig stolt och glad över, både vad gäller funktion och formgivning/materialval, t.ex. nu med ”hyllan” som jag sen introduktionen fått så många positiva kommentarer om.
Ambitionen är att så småningom ytterligare utöka sortimentet.

GochJdesign