Chess bagage-tag, reflex by Glimbling

Glimbling tillverkar reflexer - designade accessoarer där form, stil och funktion möts utan kompromisser. Varje reflex är ett genomarbetat hantverk sprunget ur ett tätt samarbete mellan svensk design och spansk hantverkstradition. Alla våra produkter är tillverkade i noggrant utvalt läder tillsammans med reflexmaterial av högsta kvalitet från 3M.

Min designresa började med ett behov och en saknad efter ett snyggt och stilfullt sätt att bära reflexer på i höst- och vintermörkret. Det har länge funnits ett stort utbud av reflexer - färglada, roliga och gulliga. Men det var svårare att hitta reflexer som matchar den mer "dressade" klädseln till och från jobbet, restaurangbesöket eller en kväll på stan. Med det som utgångspunkt startade jag min resa med Glimbling med målet att skapa stilrena, exklusiva reflexer.

Hög kvalitet går som en röd tråd genom hela processen från design och materialval till färdig produkt. Samtliga accessoarer tillverkas i äkta läder och reflexmaterial från 3M. De är testade av SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och är godkända och certifierade enligt CE-EN13356.

Varje reflex är ett genomarbetat hantverk sprunget ur ett tätt samarbete mellan svensk design och spansk hantverkstradition. Accessoarerna sys för hand av ett fantastiskt team i Spanien som med sin långa erfarenhet av tillverkning av accessoarer, handväskor och skor i läder kompletterar mig med ovärderligt kunnande och expertis.

Under vinter/tidig vår 2016 lanserade jag äntligen min första kollektion av designade reflexer i äkta läder. Jag ser fram emot min fortsatta resa som designer och entreprenör och hoppas att ni vill ta del av den genom Glimblings accessoarer.

Adrianna Glimtoft
Grundare och designer, Glimbling

Chess bagage-tag, reflex