AnnaCarin Isaksson

Fotograf AnnaCarin Isaksson säljer fotografier som exklusiva art prints till din vägg. De är vackra bildlandskap med en melankolisk sälta. Rama in som en tidlös inredningsdetalj och skapa din egen värld.

Jag, AnnaCarin Isaksson är född i Skara och nu verksam fotograf i Västra Götaland, bosatt i Göteborg.

Jag utbildade mig till bildjournalist på Nordens fotoskola Biskop-Arnö därför att jag vill arbeta på en stor nyhetstidning.
Svischa runt med min stora kamera i en jeep och möta samhällets små och stora berättelser och porträttera dem som äventyrliga mirakel. Detta får jag göra när jag jobbar på landsortspress
O-glamouröst och skitigt! Ett möte med det vanliga och ovanliga. Det är nog min favorit-syssla som fotograf, att få tillgång till landsbygdens avkrokar och dess invånares magiska livsöden.

Här är jag idag:
En passionerad frilansfotograf som tar sig an stora och små uppdrag med entusiasm och nyfikenhet. 
Min styrka som fotograf är att skapa porträtt med närvaro, livfulla reportage och illustrativa bilder till artiklar.

Min nya passion är att dela med mig av min värld till dig, därför började jag tillverka exklusiva fotografiska prints till försäljning. Det känns som ett hantverk för mig och jag älskar mötet med människor som gillar det jag gör och vill ha mina bilder hemma hos sig.

Det som inspirerar mig är konst, obskyriteter, mellanrum, musik, teater, samtal, människor, rött vin på verandan en varm sommarnatt, pyjamasdans till Billie Holiday, natur, kärlek och städer.

Välkommen!

AnnaCarin Isaksson