konsttryck by erika tubbin

erika tubbin formger smycken och diverse inredningsdetaljer med trassliga mönster som den röda tråden. Alla smycken tillverkas för hand i egen ateljé i Norrköping, övriga produkter tillverkas av kvalitetsföretag, mestadels i Sverige, med så miljösnälla metoder som möjligt.

Jag jobbar med trassel i alla former – smycken, lampor, brickor, disktrasor, ljuslyktor, magneter, vykort, handdukar, mobilskal, muggar – you name it! Smyckena av trassliga trådar handtillverkar jag i min ateljé i Norrköping. Övriga produkter tillverkas av kvalitetsföretag runt om i Sverige (mestadels) med så miljösnälla metoder som möjligt. Inspiration kan jag få av att upptäcka nya material och tillverkningsmöjligheter, av att vistas i naturen, under en långtråkig bilfärd eller när jag sappar mellan flikarna på datorn.

Jag har arbetat heltid som formgivare i eget namn sedan 2005. Utbildad kulturvetare med tidigare erfarenhet av administration, information och marknadsföring från framförallt museivärlden.

Du kan alltid få din beställning inslaget som paket - skriv bara erika tubbin:paket i meddelanderutan vid beställning så fixar jag det utan extra kostnad!

konsttryck

Det finns inga produkter som matchar ditt val.