Vykort by EmyLittle

EmyLittle och House of Emy föddes i Hedemora i början av 2008. EmyLittle och House of Emy AB drivs av systrarna Kax. Våra kläder för barn, accessoarer för vuxna och snickarglädje är bl.a. inspirerade av Dalarnas folkdräkter, allmoge och svenska traditioner. Varumärkena har fått sitt namn efter vår handarbetande mormor – Emy med ett m. Nordiska museet har förevigat vår design i sin fasta utställning Modemakt – 300 år av kläder. Vi var även ett av de utvalda designföretagen som representerade Sverige i Svensk Forms utställning på möbelmässan i Milano 2009. Svenska Moderådet har med EmyLittles design i sin trend- och inspirationsguide för 2011. Vi tillverkar i Sverige, Hedemora närmare bestämt. Det är vårt sätt att värna både om miljö och lokala producenter. Våra produkter håller hög kvalitet och tål både att leva i och att tvättas ordentligt. Lillasyster Karin är föremålsantikvarie i botten och storasyster Åsa grafisk designer – tillsammans gör vi Dalarnas och Sveriges textiltraditioner levande för nutida folklore-fans.

EmyLittle och House of Emy föddes i Hedemora i början av 2008. EmyLittle och House of Emy AB drivs av systrarna Kax. Våra kläder för barn, accessoarer för vuxna och snickarglädje är bl.a. inspirerade av Dalarnas folkdräkter, allmoge och svenska traditioner. Varumärkena har fått sitt namn efter vår handarbetande mormor – Emy med ett m. Nordiska museet har förevigat vår design i sin fasta utställning Modemakt – 300 år av kläder. Vi var även ett av de utvalda designföretagen som representerade Sverige i Svensk Forms utställning på möbelmässan i Milano 2009. Svenska Moderådet har med EmyLittles design i sin trend- och inspirationsguide för 2011.

Vi tillverkar i Sverige, Hedemora närmare bestämt. Det är vårt sätt att värna både om miljö och lokala producenter. Våra produkter håller hög kvalitet och tål både att leva i och att tvättas ordentligt. Lillasyster Karin är föremålsantikvarie i botten och storasyster Åsa grafisk designer – tillsammans gör vi Dalarnas och Sveriges textiltraditioner levande för nutida folklore-fans.

Vykort

Det finns inga produkter som matchar ditt val.