Akrylbrickor by EmmaKisstina Illustration

Kristina Hultkrantz, illustratören bakom EmmaKisstina, skapar girly illustrationer som ger efter för vår besatthet av mode och lyx. Femininitet genomsyrar hennes alster som inkluderar allt från franska macarons till it-bags. Alla illustrationer och textilier är ritade för hand och sedan digitalt färglagda av Kristina i sin lilla hemmastudio i Stockholm, Sverige.

Hej! Jag heter Kristina Hultkrantz, och jag är girly-girlen bakom EmmaKisstina Illustration.

EmmaKisstina föddes ett år efter att jag tog min Bachelor of Fine Arts examen på college. Jag hade en portfolio full av olika verk jag varken var riktigt förälskad i eller stolt över; det mesta var också väldigt udda. Jag ville inte ge upp drömmen om att arbeta med konst på heltid, så till slut bestämde jag mig för att skapa enkla illustrationer i mitt favoritmedium, penna & papper. Sedan färglade jag dem digitalt i datorn för att kunna hålla priserna på en nivå som alla har råd med.

Min första illustration för EmmaKisstina gjorde jag på mitt sovrumsgolv 2007, och den var en teckning av den ikoniska parfymflaskan för Chanel N°5. Då trodde jag förstås inte att den enkla illustrationen skulle leda till en karriär inom tre år, men är självklart ganska så nöjd att det gjorde det!

Motiven drar mot det feminina, och håller sig till det vi har omkring oss , som vi tycker om och som gör oss glada .... eller vad som helst som är rosa!

EmmaKisstina är en one-woman-show. Alla aspekter av att driva verksamheten genomförs av mig, Kristina, från min lilla hemmastudio i Stockholm, Sverige. Allt från kundtjänst till frakt, och naturligtvis skapandet av mina originalillustrationer och textilier, är gjorda av mig själv med massor av kärlek.

Akrylbrickor

Det finns inga produkter som matchar ditt val.