Peculiar Nature by Edit & björnen

Med ett personligt och kraftfullt uttryck skapar Edit & björnen kreativ design, spännande mönster och vackra illustrationer. Inspirationen kommer från både gammalt och nytt, när och fjärran. Vår förhoppning är att vår design ska göra vardagen lite mindre grå och lite mer lekfull och finurlig.

Edit & björnen är en design- och kommunikationsbyrå som består av designerduon Johanna Nordung Omnell och Karin Denfors. Vi träffades under studietiden och vår passion för design och stark kommunikation förde oss samman.

Med ett personligt och kraftfullt uttryck skapar Edit & björnen kreativ design, spännande mönster och vackra illustrationer. Inspirationen kommer från både gammalt och nytt, när och fjärran. Vår förhoppning är att vår design ska göra vardagen lite mindre grå och lite mer lekfull och finurlig.Vårt sortiment består för närvarande främst av print och vykort, men det går även bra att beställa tapeter eller andra trycksaker från vårt designsortiment. Hör av er så kan vi lösa det!

Om du vill vara säker på att få dina varar innan jul, lägg din beställning senast den 16 december. Inga ordar kommer att packas mellan jul och trettonhelgen.

Peculiar Nature

Det finns inga produkter som matchar ditt val.