70x100 cm by Caro-lines

Jag heter Caroline Salde och kallar mig fotograf, grafisk formgivare och kreatör. Mina konstbilder hittar du under namnet "Caro-lines" - Carolines linjer, fast på engelska.

Jag funderade länge, länge på ett riktigt bra namn till företag och min webbshop. Jag satt på kaféer och drack kaffe - det är där jag får en hel del inspiration: från människor, fragment av samtal som triggar fantasin, mode, ljud, design, intryck och stämningar.

Men så klart. Det var ju så enkelt! En enkelt bindestreck.. Caroline -> Caro-lines, mina linjer. Så, Caro-lines är fotografier, illustrationer och wordart tolkat av mig. De flesta av konst / bilder / fotografier / samesame är inspirerade av främst naturen, människor är mindre frekventa i slutprodukten.

Jag vill alltid ha en "skön känsla" när en ny produkt är klar, då jag vet att jag är nöjd och att den representerar Caro-lines. Jag hoppas att min publik och kunderna får den känslan till konsten och att det skapar en större helhet, "en skön känsla" mellan dig och konsten.

Varje gång som någon beställer bilder från mig, känner jag mig så tacksam och uppskattad. Det stärker mig som person, att jag skapar konst som andra människor kan uppleva och vill ha på sina väggar. Eller ge bort i present, man ska ju bara ska ge bort vad man vill själv ha sägs det.

Välkommen till Caro-lines.

Beställningar som görs fram till den 18/7 postas först då!

70x100 cm