Väskor by Camilla Eltell FORM

Camilla Eltell är en färgstark formgivare och illustratör som skapar bilder, mönster och design med ett eget uttryck - både grafiskt och måleriskt. Hon erbjuder form och mönster för textil, tapet och mattor men även unika väggillustrationer och originalmåleri. Studion ligger i Gustavsbergs hamn där Camilla är medlem i konstnärskollektivet G-studion.

Jag är formgivare och illustratör med ett eget uttryck - både grafiskt och måleriskt
- nästan alltid färgstarkt. I botten är jag grafisk formgivare med utbildningar från både Beckmans och Berghs men jag har även målat hos konstnär Inga Björstedt och ställer ut bildkonst med jämna mellanrum. Här erbjuder jag bland annat textildesign i form av väggbonader, kuddfodral, bordstabletter, grytlappar och mer, men även illustration och formgivning för artprints, tapeter, unika väggar och mattor.

Min studio ligger i Gustavsbergs hamn där även designkollektivet G-studion med runt 80 konsthantverkare arbetar. Till studion är man varmt välkommen att hälsa på - bara ring innan 0709 46 11 25 ! Vill du beställa unik inredning eller ett specialdesignat mönster, hör av dej för prisuppgift och arbetsupplägg till camilla@eltellform.se!

Väskor

Det finns inga produkter som matchar ditt val.