Posters by Camilla Edfors

CAMILLA EDFORS ART AND DESIGN Varumärket och företaget Camilla Edfors Art and Design drivs av Camilla Edfors och finns på Värmdö utanför Stockholm. Camilla är utbildad konstnär och grafisk formgivare vilket framträder tydligt i hennes produkter. I Camillas bildspråk skruvas verkligheten några extra varv till en lek med fantasi och verklighet. Hon gillar kontraster som får det ”perfekta” att inte längre vara perfekt. Detta syns även i Camillas design av inredningsdetaljer där oväntade kontraster och stilkrockar harmonierar och höjer produktens uttryck och upplevelse. Kollektionen består av digital bildkonst, mixed media och reproduktioner av Camillas egna originalmålningar i akvarell och akryl. Hennes bilder är signerade och numrerade i begränsad upplaga och går att köpa i olika format. Hon har även tagit fram en serie brickor som ingår i en kollektion som heter "A piece of Sweden" med bilder på vackra men ofta ouppmärksammade ytor omkring oss. Kollektionen växer allteftersom rätt motiv dyker upp. Camilla jobbar även med mönsterformgivning och snart kommer ni att få se hennes härliga mönster på kuddar.

Jag heter Camilla Edfors och driver företaget och varumärket Camilla Edfors Art and Design.

I mitt bildspråk skruvar jag verkligheten några extra varv till en lek med fantasi och verklighet. Jag gillar kontraster som får det ”perfekta” att inte längre vara perfekt. Detta syns även i min design av inredningsdetaljer.

Det jag säljer här är digital bildkonst, mixed media och reproduktioner av mina akvarellmålningar. Alla bilder är signerade och numrerade i en begränsad upplaga och tryckta i Sverige.

Jag har tagit fram en serie brickor som ingår i en kollektion som heter "A piece of Sweden" Brickornas motiv består av fotografier som är tagna på vackra ytor som finns omkring oss, men som sällan uppmärksammas.

Här hittar du också reproduktioner av bilder från gamla uppslagsverk som är nästan 150 år gamla.

I mitt arbete tänker jag på att använda miljömärka/-certifierade produkter och leverantörer.

Det gläder mig att du tittar in på min sida och jag hoppas att du hittar något du tycker om!

Camilla Edfors

Posters

Det finns inga produkter som matchar ditt val.