Bukvy key holder by Bukvy

Bukvy designar smarta, multifunktionella väskor och accessoarer för den urbana människan.

För oss startade Bukvy som en idé om den ultimata väskan. Vi ville skapa en äventyrs- och överlevnadsväska för stadsbon som stöttar ett liv i ständig rörelse. Båda jobbade på språng, levde i särboförhållanden med många utekvällar, massor aktiviteter under dagen och med alldeles för många saker att bära på. Vi gick med handväskor, ryggsäckar, påsar och clutches för att få plats med dagens tillbehör; dator, skissblock, plånbok, lunchlåda, träningskläder, nycklar, böcker, snacks, glasögon, telefon, kläder osv.

Joanna är arkitekt och Elena har arbetat med affärsutveckling inom IT. Vi är bästa vänner sedan barnsben och så stolta över vår lyxiga kollektion. Alla produkter sys för hand i en noga utvald ateljé i Spanien och skinnet kommer från lokala garverier som använder minsta möjliga mängd krom i behandlingen av sina skinn.

Välkomna till vår sida, hoppas att ni tycker om den! Om det dyker upp några frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss. Följ oss på Instagram så får du se hur vi på Bukvy jobbar.

Med bästa hälsningar
Elena Ekström & Joanna Bark

Bukvy key holder

Det finns inga produkter som matchar ditt val.