Notebooks by Blacklines

Shadi illustrerar under namnet BLACKLINES och är verksam illustratör/grafisk designer från Skåne. Alla hennes illustrationer är tecknade för hand med detaljrikedom i särklass. Hon har gjort uppdrag för företag i bl a New York, Barcelona och även för flera företag runt om i Sverige. Shadi är enormt petig och ser till att printsen som säljs håller hög kvalitet, så att varje print känns unikt i sig. Svarta linjer, geometriska former och symmetri är något som kännetecknar Shadis stil och manér. Hennes design är en härlig kompott av skandinavisk minimalism och kaotiska mönster.

Hej hej och välkomna hit!

Jag heter Shadi Kh Andersson och illustrerar under namnet BLACKLINES. Jag är verksam Illustratör och Grafisk Designer baserad i Malmö med en kanditatexamen i Visuell Kommunikation. Min design är en härlig kompott av skandinavisk minimalism och kaotiska mönster, där svarta linjer och geometriska former möter symmetri och perfektion. Det gäller att vara stadig på handen och inte tveka. alla mina illustrationer är tecknade för hand med tunna "fineliners" för att återge detaljrikedom i särklass. När tuschpennan landar på papperet finns ingen återvändo.

Vid sidan om försäljningen arbetar jag även med andra designuppdrag tillsammans med olika företag. De senaste åren har jag fått chansen att göra uppdrag för bl a Verameat i New York, Magnesia i Barcelona, T-shirt store i Malmö och Syster Boheme i Hedemora. Min stora passion och drivkraft har alltid varit att skapa och jag har sysslat med teckning sedan barnsben. Att nu få arbeta med det jag tycker absolut bäst om är som en galen dröm!

Vill ni veta mer? Följ jättegärna min kreativa resa på instagram: @blacklinesart

Notebooks