Vykort by Anna Siivonen

Anna Siivonen är en mästare på att skulptera i litet format. Smyckena hon designar har ett tydligt uttryck samtidigt som de är lättburna och bekväma. Alla smycken är handgjorda av henne själv i ateljén i Stockholm. Här hittar du smycken i silver, brons, koppar och kirurgiskt stål samt allergivänliga örhängen av titan, niobium och rent silver.

Jag hyser en speciell kärlek till djur, sagor, och surrealistisk konst. Jag vill att mina objekt skall roa och väcka känslor. Mitt smycken handlar mer om idéer än att vara vacker.

Hur arbetar jag: Jag skulpterar i lera som krymper då den hettas upp, på det sättet får jag bättre detaljer. Jag börjar med att forma leran grovt med fingrarna och efter att leran torkar ristar och täljer jag fram detaljerna. Genom att använda formar och lera som krymper gör jag mina skulpturer i olika storlekar så att jag kan erbjuda dem som hängsmycken, ringar, örhängen... För att duplicera dem använder jag formar, men för att detaljer inte skall gå förlorat ristar och täljer jag om varje objekt innan bränning och efterbehandling. Mina smycken är solid metall, de är tåliga och miljövänligt producerade men framför allt har de ett starkt uttryck, de är annorlunda, lekfulla och poetiska.

Hör av dig om du vill att jag skall designa något speciellt åt dig.

Vykort

Det finns inga produkter som matchar ditt val.