Cards by Anna Lindsten

Anna är formgivare och illustratör med bas i Stockholm. Hennes verk består ofta av skog, djur, natur. Färgerna och formerna bildar ett lekfullt och inbjudande landskap, som ibland för tankarna till sagans värld.

Jag är formgivare och illustratör med bas i Stockholm, och har idag uppdrag både i Sverige och i England. Mina bilder visar ofta inslag av skog och djur, jag har ett ganska grafiskt manér och lägger mycket tid på färgval. Motiven ska kännas lekfulla och inspirerande – för alla åldrar.
Inspiration hittar jag överallt runtomkring mig, men jag återkommer gärna till Tove Janssons och Elsa Beskows magiska bildvärldar.
Jag har varit verksam som frilansare i åtta år, jag är förutom på Nordic Design Collective, representerad på Designtorget (Stockholm, Göteborg), Ohh Deer (UK), O3 Gallery (Oxford UK) och Uni (Stockholm). Jag är medlem i Svenska Tecknare. Jag trycker på svensktillverkat papper som mitt lokala tryckeri miljökompenserar för.

Hej alla! Jag stänger min shop hos Nordic Design Collective, välkomna att besöka min hemsida för all slags info: www.annalindsten.se

Cards

Det finns inga produkter som matchar ditt val.