Förlovningsringar

Förlovningsringar

Är det dags för frieri? Hos Nordic Design Collective hittar du unika förlovningsringar som passar till en speciell person i ditt liv. Våra duktiga designentreprenörer skapar både trendiga och klassiska ringar med inspiration från hela Norden. Välj en personlig ring som ingen annan har och låt den symbolisera er livslånga vänskap och kärlek.

Personliga ringar i vackra metaller

Välkommen att botanisera runt bland vårt stora utbud och hitta rätt förlovningsinspiration. Är ni ett par som letar ringar tillsammans och behöver matcha era stilar eller ska du överraska din stora kärlek med den perfekta ringen? Vi har såväl stilrena modeller som en bred silverring som kan bäras av såväl man som kvinna och som går att få i olika storlekar för en lämplig passform. Men kanske föredrar i något med ett tydligare och mer iögonfallande formspråk? En förlovningsring ska bäras i många år och i många olika typer av sammanhang, tänk på att välja en ring som representerar er. Ringarna är handgjorda, men det betyder inte att de är orimligt dyra. Våra formgivare har använt sig av allt från dyrare materialval som guld till billigare material som resin och akryl. Inspirationen till ringarna du hittar hos oss kan ha hämtats från flera håll. Till exempel traditionellt hantverk men också det absolut senaste och trendigaste inom formgivning.

Något som ingen annan har

Vi erbjuder en mängd olika personliga förlovningsringar i diverse material och utföranden så att ni ska kunna hitta något som representerar er stil. Ni kommer garanterat hitta ett gemensamt smycke som ingen annan har och som är speciellt just för er. Ringar för ett frieri ska helst berätta något om er som par. Varför inte välja en ring i ett ovanligt utförande och material? Den möjligheten har man sällan i en vanlig smyckesbutik. I våra andra kategorier kan vi bland annat erbjuda kläder och dubbelvikta kort, kanske kan ni skapa era egna inbjudningskort till förlovningsfesten? Vi har handgjorda typografistämplar som kan användas kreativt till många olika ändamål - personliga placeringskort t.ex. Förutom det viktigaste till förlovningen, själva ringarna, hittar du alltså flera detaljer som kan göra frieriet och förlovningsfesten till något riktigt minnesvärt som inte behöver kosta skjortan. Titta på vad vi har att erbjuda om du är mån om detaljerna.

Unika gåvor och presenter

På Nordic Design Collective har du möjlighet att handla förlovningsringar i unik formgivning för alla stilar och plånböcker. Vi satsar på att samarbeta med nyetablerade formgivare som vågar utmana det traditionella och tänka i nya banor, resultatet blir oförutsägbart och spännande. Du betalar genom en säker lösning via vår hemsida och vid köp över 400 kr bjuder vi på frakten!