till kalaset

I denna kategori hittar du allt som behövs för att anordna ett barnkalas! Allt från inbjudningskort och vimplar till masker, glasunderlägg och annan pynt.

Till kalaset

Här hos Nordic Design Collective hittar du mängder av inspiration och produkter till kalaset som har formgetts av våra duktiga designentreprenörer. Våra kreativa formgivare är alla noga utvalda av oss och förmedlar ett eget uttryckssätt med avstamp i den nordiska naturen och dess omgivningar. Om du ska ha ett kalas finns garanterat de rätta tillbehören här.

Allt från inbjudningskort till maskeradprodukter

Välkommen att frossa i mängder av härlig kalasinspo. Vi har produkter främst riktade till barn men de passar även dig som har barnasinnet kvar. Ett roligt och bra kalas börjar redan på planeringsstadiet och gästerna kommer garanterat att känna sig lite extra välkomna om de får personliga inbjudningskort till kalaset. Finns det något roligare än maskerad? Många barn gillar att klä ut sig och vi har bland annat djurmasker som gör att barnen lätt förvandlas till en vacker fjäril eller en rytande tiger. Vill du att hela kalaset ska gå i maskeradtema kan du hitta allt du behöver hos oss. Vi har både ballonger, kort, lustiga glasögon och påsar till godiset - kort sagt det mesta som behövs för ett härligt party. Är du istället bjuden som gäst hittar du många fina dubbelvikta årskort för barn upp till fem år. Självklart har vi även roliga presenter, som personliga tavlor, att ge bort.

Färgglada produkter som inbjuder till lek

På hemsidan hittar du många färgglada produkter som stimulerar barnens kreativitet och inbjuder till lek. En kalasinbjudan till ett barnkalas tycker vi ska förmedla glädje och framsidorna är formgivna i klara färger som visar hur roligt det är på ett kalas. På baksidan finns gott om plats för att fylla i plats och datum för kalaset samt vem som står som värd. Inbjudningskorten är producerade på ett miljövänligt sätt, något som vi prioriterar och som är viktigt för framtiden. Självklart ska födelsedagsbarnet få en present och vad passar väl bättre än en personlig gåva som uppskattas och varar i flera år. I avdelningen illustrationer hittar du mängder av vackra, roliga, färgglada och grafiska posters som passar för såväl barn som vuxna födelsedagsfirare. Till dop och namngivning är det passande att ge en tavla med barnets namn och födelsedatum på. Vi har lämpliga barntavlor som kommer bli en uppskattad present och ett minne för barnet.

Personliga produkter från nordiska formgivare

På Nordic Design Collective hittar du allt för barnkalaset, från presenterna till placeringskort till bordet. Vi samarbetar med inspirerande formgivare som vill föra vidare sin passion genom konsthantverk och göra våra hem lite mer unika och inbjudande. Beställer du från oss bjuder vi dig på frakten om ordern överstiger 400 kr. Välkommen in för att botanisera i vårt stora utbud!