leksaker

Här hittar du leksaker till barn i alla åldrar. Gosedjur, barnvagnsmobiler, skallror, pyssel och spel.

Leksaker

Vill du ha mer unik design i ditt liv? Vi på Nordic Design Collective har som passion att erbjuda våra kunder trendiga och originella produkter samtidigt som vi stödjer nya designentreprenörer och deras verk. I vårt sortiment hittar du innovativ inredning för hemmets alla rum och trendiga leksaker till barnen.

Roliga lekar för de små

Det är alltid roligt att shoppa hem saker till sig själv, partnern och hemmet, men inget slår att ge presenter till sina barn. Lyckan i ett barns ögon har det skrivits otaliga sånger och dikter om och vi på Nordic Design Collective vet varför. Här hos oss hittar du spännande och mer ovanliga leksaker på nätet som passar barn i många olika åldrar. Vankas det kalas hemma? Då kanske det kan passa med roliga kalaskort för inbjudningarna och spännande djurmasker som barnen kan ha på sig när de leker. I vårt sortiment finns även mönsterväskor som kan passa vid en fiskdamm eller att stoppa färdkosten i när de små gästerna är på väg hem igen. Behöver du leksaker inspiration har du verkligen kommit till rätt ställe. Alla våra produkter är gjorda av formgivare som uppenbarligen har nära till att känna barnet inom sig. Gå loss med färg och form tillsammans med dina barn, det är roligt och inspirerande!

Unik design för stora och små

Här på Nordic Design Collective gör vi vårt bästa för att skapa glädje hos både stora och små. Att få är lika roligt som att ge och därför erbjuder vi ett brett sortiment av spännande designade leksaker. Många av dessa leksaker är till och med så estetiskt tilltalande att det inte gör någonting om de ligger framme på vardagsrumsgolvet - våra produkter passar nämligen perfekt in i varje trendmedvetet hem. Söker du efter presenttips för leksaker? För de mindre barnen kan en hängande mobil med olika färgglada geometriska former passa bra, medan ett lite äldre barn kanske gläds av ett par gula låtsasglasögon. Gemensamt för många av våra produkter är att de är gjorda för hand av kunniga formgivare som har design som sin passion. När du ändå spanar efter saker till hemmet kanske du vill passa på att shoppa hem nya skärbrädor och grytunderlägg? Minsta detalj i ett hem kan vara ett konstverk, hitta din stil!

Trendiga produkter för hela hemmet

Här på Nordic Design Collective erbjuder vi personlig och unik inredning från duktiga formgivare. Vi kan garantera att du kommer hitta något du tycker om, inte minst till barnrummet. Vår fina samling av leksaker i unik nordisk design är värd att kika extra på, de låter dig förena stil och lek i barnens regi.