barnsmycken & hårband

Här hittar du smycken och hårband till barn. Många är härligt färgglada och med lekfulla mönster.

Det finns inga produkter som matchar ditt val.

Barnsmycken & Hårband

Är du på jakt efter väldesignade barnsmycken & hårband som du kan ge bort i present? På Nordic Design Collective finner du ett stort urval av exklusiva smycken för barn som garanterat kommer uppskattas och bäras med stolthet. Alla våra produkter är unika, noggrant utvalda och gjorda med passion för hantverket.

Inspiration för stora och små

Letar du efter barnsmycken inspiration? På Nordic Design Collective har vi gjort det till vårt mål att kunna erbjuda unika verk från talangfulla formgivare som delar vår vision. På vår hemsida kan du finna ett brett utbud av trendiga hårband till barn och andra vackra smycken som passar de allra minsta. Med färgglada mönster och roliga motiv är det bara en tidsfråga innan du hittar den perfekta presenten till ett passande tillfälle. Födelsedag, dop, bröllop eller vardagsfin? Med våra intresseväckande verk kommer du hitta något för alla möjliga sorters miljöer. Våra formgivare har haft barns vardag i åtanke när de skapat sina verk, något som gör smyckena tåliga och går bra att använda även vid lek. Har ditt barn redan en favoritklänning eller plagg som du vill matcha? Vi har massor av olika färger, mönster och storlekar att välja mellan så att du enkelt kan matcha och experimentera för att få fram precis den stil du vill ha.

Ett brett urval av exklusiva produkter

På Nordic Design Collective finner du ett brett urval av barnsmycken i olika material från en rad duktiga formgivare. Våra färgglada smycken håller högsta kvalitet och alla produkter som du finner på vår hemsida kommer ifrån långvariga samarbeten med människor som delar vår passion för hantverk. Ta en närmare titt på vårt breda utbud av mönstrade hårband till barn och välj mellan hårband som passar fint till både lek och kalas, eller mer formella och exklusiva varianter. Passa även på att hitta personliga vykort som inte går att hitta någon annanstans. Med hjälp av våra talangfulla formgivare har vi skapat en plattform som är mer än bara en webbplats med vackra produkter. Varje verk har sin spännande bakgrundshistoria och du kan med några enkla klick ta del utav dem. Är du ute efter fler ting för att liva upp hemmet? Det porslin som du finner på Nordic Design Collective charmar både unga och gamla.

Väldesignade barnsmycken och bra erbjudaden

Om du är ute efter väldesignade barnsmycken och hårband i lekfulla mönster är Nordic Design Collective rätt plats att börja leta på. Varje konstverk är exklusivt och vi erbjuder dessutom fri frakt vid köp över 400 kronor samt säkra betalningar som garanterar att du blir nöjd från början till slut.