barnkläder

I denna kategori hittar du barnkläder som body, t-shirts, sweatshirts, hattar och mössor. Materialen är mjuka och lekvänliga. Plaggen är tillverkade för att ge barnen maximal komfort både för lekstunder och stillasittande.

Barnkläder

Fina barnkläder av hög kvalitet i en uttrycksfull design är plagg vi tenderar att spara i flera år eftersom de påminner oss om en fin period i livet. Vi har fina och hållbara kläder för barn som är producerade med känsla för form och funktion av lovande designentreprenörer. En klassisk gåva till familjer som fått tillökning.

Barnkläder av högsta kvalitet

Är det verkligen värt pengarna med designade barnkläder? De som ställer sig frågan missar att alla plagg och föremål är designade. Det som skiljer vårt noggrant utvalda sortiment från de stora butikernas urval är att vi har bland annat barnkläder online där formen stöder funktionen på ett bra sätt och dessutom är kläderna ett personligt uttryck för en lovande formgivares passion för snygg och funktionell design. Det handlar om kläder tillverkade med omsorg in i minsta detalj av bra material. Söker du barnkläder inspiration? Välkommen in i vår butik som vi kommer att fylla på med handplockade plagg för små människor tillverkade i mindre serier av vad vi tror kommer att bli några av framtidens stora namn inom formgivning. Låt barnen i familjen växa upp i kvalitetsplagg. De finaste barnkläderna brukar ofta ärvas av syskon och släktingar eller sparas på en synlig plats i hemmet som kära inredningsdetaljer fulla av familjehistoria.

Barnkläder och formgivna föremål

Barnkläder i mjuka material är perfekta kläder för lek och lärande. Vårt mål är att välja ut plagg utan skavande sömmar och som uppmuntrar till fysisk aktivitet. Kläder ska tåla många tvättar och inte gå sönder med en gång. Ofta har våra barnkläder lika roliga som praktiska detaljer som ett resultat av våra formgivares påhittighet och hantverksskicklighet. Barn är inga påklädningsdockor utan egna personer, men det finns inget ont i att du visar att du har känsla för formgivning och kvalitet genom att välja trendiga och funktionella kläder till ditt barn eller något annat barn du håller kärt. Här hos oss på Nordic Design Collective hittar du ett stort utbud inom formgivning. Vi har artiklar för förvaring och snygga kuddfodral som hjälper dig att ge ditt hem ett riktigt lyft med mycket enkla medel. Vi hjälper dig att göra hemmet mer unikt och mer av ett uttryck för vem du är.

Är du intresserad av modern formgivning?

Vårt koncept på Nordic Design Collective är att tillhandahålla bra formgivning från flera av nordens mest lovande designentreprenörer. Här hittar du förmodligen flera av framtidens samlarobjekt till bra priser. Letar du efter tåliga barnkläder, det lilla extra till köket eller prydnadsföremål att hänga i ett fönster? Vi har det mesta och vi bjuder på frakten vid köp över 400 kr.