annat till barnen

I denna kategori hittar du produkter som passar till barn och barnskötsel. Vi har skötväskor, öronkompisar, vanthållare och underlägg för blöjbyten.

Annat Till Barnen

Hos oss på Nordic Design Collective under kategorin Annat Till Barnen hittar du massor av smarta och inspirerande produkter utvecklade för familjer med barn i olika åldrar. Våra duktiga nordiska formgivare har designat unika föremål som gör livet med barn enklare, roligare och snyggare. Flera av produkterna passar utmärkt som personliga gåvor.

Spännande design för barn

Ett barnrum bör vara utformat så att du som vuxen kan hålla ordning i det samtidigt som det inspirerar barnet till lek, lärande, vila och fantasi. Hos oss hittar du föremål i olika material och med olika tema som hjälper barnens föreställningsförmåga på traven och som de kan leka med på många olika sätt. Efter lek är det skönt med en stunds vila för såväl vuxna som barn och vad passar väl bättre en en riktigt bra bok? Vi satsar på att ha riktigt fina böcker som du inte hittar någon annan stans. I vår kategori Annat Till Barnen kan du även hitta smarta förvaringslösningar utformade för barn som formgetts för att vara både snygga och praktiska att använda. Vardagliga föremål som skötväskor till barn och barnporslin kan göra så att barnen lättare lär sig att t.ex. hålla snyggt omkring sig samtidigt som de bidrar till att göra de miljöer där barnen vistas mer tilltalande för deras små ögon.

Förena nytta med nöje

På Nordic Design Collective finns massor av fina presenttips till barn som du inte hittar någon annanstans. Vi har valt att samarbeta med nya formgivare från hela norden och har lyckats skapa ett stort sortiment med produkter som passar såväl som julklapp som till födelsedagsgåva. Barn har inte alltid känsla för föremåls hållbarhet - att satsa på gedigen formgivning i bra material kan därför vara lönsamt i längden. Vår ambition är att inte sälja slit och släng föremål utan produkter som du kommer att vilja spara som minnen från en fin tid. Vardagen med barn ska vara så rolig och enkel som möjligt och därför har vi satsat på att förena lekfull design med en praktisk funktion. Vi har även flera lämpliga produkter för barn eller för livet med barn i andra kategorier, ta gärna en titt på våra snygga kalendrar och trendiga tygkassar. Föremål som gör det lättare att planera och organisera barnfamiljstillvaron.

Unika och handgjorda produkter

Hos Nordic Design Collective hittar du Annat till barnen i nordisk formgivining som finns i begränsade upplagor och bara hos oss. De är alla unika produkter som våra nyetablerade och duktiga formgivare har designat för såväl vardag som fest. Vid beställningar över 400 kr så bjuder vi på frakten. Välkommen in!