BARN

Barnen är ju det bästa vi har och ingen uppskattar presenter så mycket som barn gör. Här kan du köpa födelsedagspresenter, doppresenter eller presenter till den nyfödda bebisen. Här finns kläder, mössor och halsdukar, snuttefiltar, gosedjur och leksaker både till små barn och stora barn. Här finns även affischer och tavlor i form av alfabet och siffror, illustrationer, namntavlor, födelsetavlor och doptavlor, textil, dekor, vimplar, småmöbler och annan inredning till barnrum.

Barn

På Nordic Design Collective har vi samlat ett antal duktiga, nyetablerade formgivare under ett och samma tak. På så vis kan du hitta massor av spännande och unika presenter, inredning och dekorationer till barn hos oss. Vi erbjuder allt från roliga leksaker till fina affischer som gör både små och stora ögon glada.

Leksaker, affischer och böcker

Här hos Nordic Design Collective hittar du massor av inspiration till barnrummet i form av de mest uppfinningsrika, unika kreationer av nyetablerade formgivare. Kanske vill du pigga upp en vägg med en färgsprakande affisch eller en fin mobil? Vi har flera fina tryck att välja mellan och mobiler i olika färger. Du kan också hitta roligt formgivna galgar att hänga upp barnkläder på samt tygmärken att pryda dem med. Vackra leksaker, spännande böcker och material för pysselälskande barn finns också i sortimentet. Botanisera bland roliga stämplar och fina klistermärken. Om det vankas barnkalas finns mycket underhållande att välja på från våra duktiga formgivare, bland annat masker, fina inbjudningskort och dekorationer. Vill du sätta en personlig prägel med unik formgivning i barnrummet eller på barnkalaset, eller är du ute efter en rolig present till någon fin liten person? Titta då in på vår barnkategori och låt dig inspireras. Du kommer med all säkerhet att hitta något du gillar.

Hitta unik formgivning till barn

Ett kärt litet barn vill man gärna ge något alldeles speciellt i present. Hos oss hittar du just det där unika och speciella som visar att du tänkt till lite extra. De där sakerna som inte finns i varenda affär. Vi har till exempel många produkter som passar som doppresenter till barn. När barnen ännu är små kan en fin affisch med mycket färg, eller en färgsprakande mobil som de små ögonen uppfattar, vara en utmärkt gåva. Dessa ting lever sedan också kvar och blir en vacker dekoration till barnrummet även när barnet har blivit äldre. Du hittar också fler inredningsprodukter som passar barn hos Nordic Design Collective. En rolig inredningsidé är att pryda barnens krokar med några av de fina klistermärken eller kort som finns i sortimentet. Det blir både en snygg och rolig inredningsdetalj. Vi vill ge dig vacker, unik inredning som lever länge och är formgiven med kärlek och tanke.

Spännande, ny formgivning till barn

Hos Nordic Design Collective hittar du unika produkter för barn i form av inredning, leksaker, pyssel och böcker. Dessa är skapade av nyetablerade, talangfulla formgivare. När du letar spännande barnkläder och leksaker online har vi det du söker. Hos oss handlar du säkert med trygga betalningar och vid köp över 400 kronor så bjuder vi också på frakten.