väskor & plånböcker

Under denna kategori hittar du väskor av läder, canvas och tyg. Det finns olika storlekar och modeller som postman bag, necessärer och påsvarianter. Här finns även plånböcker av olika modeller, både rena korthållare och större varianter med plats för både sedlar och mynt.

Väskor & Plånböcker

Söker du en väska eller plånbok som känns speciell och som inte alla andra har? På Nordic Design Collective finns en rad nyetablerade, talangfulla formgivare samlade. Här kan du hitta väskor & plånböcker som de skapat med stor omsorg och kunskap. Välj mellan alla stora och små, unikt formgivna, väskor och plånböcker i vårt sortiment.

Unika väskor för alla tillfällen

I vår kategori för väskor hittar du spännande formgivna väskor för alla tillfällen. Oavsett om du söker en rymlig jobbväska som ska svälja både dator, kalender, pennor och block, eller om du är ute efter en nättare modell, så har vi en väska som passar dig. Vi har till exempel en praktiskt och smart cykelväska som gör att du får med dig extra packning på cykelturen. Denna finns i flera olika färgsättningar precis som många andra av våra väskor. Om du letar efter väskor till herr så har vi flera varianter av dessa. Många av våra modeller är dessutom unisex och klär såväl man som kvinna utmärkt. Materialen i väskorna varierar mellan allt från läder till textil. Vi har till och med väskor i regntätt material som skyddar t.ex din ordinarie väska i dåligt väder. Något som tyvärr kan behövas ibland i vårt nordiska klimat. Botanisera bland våra väskor och hitta din unika favorit.

En väska att bära länge

Våra väskor är viktiga accessoarer som vi i många fall bär med oss hela dagarna. Därför är det viktigt att hitta en väska som är ett uttryck för just din stil och som håller länge. En väska i läder håller många år och åldras vackert. Just läderväskor har vi många av. En stor, klassisk väska i brunt läder som rymmer både dator och en bunt block blir en utmärkt jobbväska att bära länge. Söker du en mindre vardagsväska finns det ett flertal skapade av våra olika duktiga formgivare. Du kan välja mellan olika storlekar, material och mönster. Hos oss hittar du väskan som inte är en dussinväska alla andra också bär. Kom också ihåg att du även kan köpa inredning hos Nordic Design Collectiv. Du hittar massor av snygg formgivning i vårt sortiment. Vi har allt ifrån ljusstakar som piggar upp ditt soffbord till vackra posters att pryda väggen med.

Högkvalitativa väskor av nya formgivare

Hos Nordic Design Collective hittar du en rad högkvalitativa väskor från nyetablerade formgivare. Det är här du ska leta om du vill hitta den där speciella väskan du kan leva med länge. Hos oss handlar du tryggt. Du har dessutom fri frakt på köp över 400 kronor. Välkommen att upptäcka ny design först hos oss.