tygkassar

I denna kategori hittar du tygkassar av bomull och ekologiskt tyg. Många av dem är screentryckta eller handtryckta med mönster som även finns på andra produkter hos oss.

Tygkassar

Här på Nordic Design Collective hittar du inspirerande inredning och trendiga accessoarer som gör att du och ditt hem får det där lilla extra. Vårt sortiment inkluderar allt från kuddar, plädar, smycken och tygkassar - allt gjort med största omsorg av kreativa formgivare. Välkommen till din trendmedvetna oas på internet, hos oss får du allt och lite till.

Bär med dig allt du behöver

Vill du ha omväxling när det gäller din outfit finns det ingenting som är lika roligt och trendigt som en kasse med tryck. Här på Nordic Design Collective har vi ekologiska tygkassar med plats för allt det nödvändiga: mobiltelefon, plånbok, en laptop, anteckningsblock och andra oumbärliga vardagsting. Är du nybliven mamma och behöver bära med dig blöjor och nappar utan att tappa din känsla för stil? Spana in vårt utbud av tygkassar för att hitta en som passar dig både i storlek och uttryck. En av fördelarna med denna typ av väska är att de sväljer allt, utan att du behöver lägga sakerna på ett särskilt sätt. Dessutom har tygkassarna roliga och uttrycksfulla meddelanden som gör att du kan göra ett statement i vardagen. Många av våra kassar är screentryckta eller gjorda för hand av våra skickliga formgivare. Denna typ av väska kan du enkelt fräscha upp genom en handtvätt om det behövs.

Uttryck din egen stil

Att bära en tygkasse är att uttrycka sin personlighet i en väska. Vill du visa att du är en cykelentusiast eller älskar den svenska naturen? En tygväska dam är ett genialt sätt att bära med sig sin personlighet och samtidigt vara trendig och praktisk. Flera av tygpåsarna i sortimentet har handtryckta mönster där någon av alla våra konstfulla formgivare har lagt tid och omsorg på att skapa ett verk som både ger glädje och fyller en funktion. Hos oss på Nordic Design Collective kan du räkna med att alla våra produkter är gjorda i högsta kvalitet, från tygkassarna till våra lampor, filtar, smycken och affischer. Vi är stolta över våra formgivare, därför vill vi ge dig som kund en chans att lära känna dem och deras verk bättre - läs mer i intervjuerna med kreatörerna själva. När du ändå shoppar till dig själv kanske du vill passa på att handla en present till en väninna? Alla behöver uttrycka sig!

Lokala formgivare skapar för dig

Idén med Nordic Design Collective är egentligen enkel. Vår passion är att ge skaparrum för professionella hantverkare i Norden, vi vill stödja dem i arbetet att göra fler innovativa kreationer att vara stolta över. I vårt sortiment finns något både för herr och dam och du kan räkna med fri frakt vid köp över 400 kronor.