till honom

I denna kategori hittar du accessoarer och kläder till män, exempelvis kalsonger och t-shirts.

Det finns inga produkter som matchar ditt val.

Till Honom

Är du på jakt efter unik present till honom? Här hos oss på Nordic Design Collective hittar du konstfullt utformade kläder, accessoarer och posters som passar för män som uppskattar kvalitet och design. Våra duktiga formgivare lägger ned hårt arbete, passion och kärlek i alla produkter som de designar och tillverkar.

Allt från posters till kläder

Vill du ge bort något trendigt som samtidigt är unikt och personligt? Välkommen till Nordic Design Collective. Vi har stolt samlat ihop ett gäng kreativa formgivare som skapar allt ifrån läckra herraccessoarer till coola posters och väskor. Kika runt här i vårt sortiment och låt dig inspireras bland konstfullt gjorda kläder, smycken, väskor och tavlor. Alla våra produkter är tillverkade i material av hög kvalitet eftersom vi vill att din gåva ska hålla länge, vi lämnar ingenting åt slumpen. Här kan du finna allt från oxskinn och silver till ekologisk bomull - våra kreatörer är nämligen nyskapande i sina materialval. Gemensamt för alla våra produkter är att de är unika i sin stil och ofta har en nordisk minimalistisk touch. Är du på jakt efter något till din man, din bror eller din pappa? Om du söker efter något trendigt till honom kommer du hitta det här på Nordic Design Collective.

Förnya ditt liv med modern stil

Att köpa presenter till honom kan ibland kännas som en utmaning, men om vill du hitta något speciellt och personligt har vi många olika alternativ. I vårt breda sortiment hittar du tuffa manschettknappar med attityd, tillverkade i äkta silver. Eller varför inte köpa ett läckert par tillverkade i porslin? Alla våra produkter har en självklar ton av skaparglädje i sig, eftersom våra kreatörer brinner för det de gör. Här på Nordic Design Collective finns även kläder, bland annat t-shirts med grafiska tryck och stilrena sweatshirts med broderade tryck. För barnen har våra lekfulla formgivare tagit fram leksaker som inspirerar och uppmuntrar till egna idéer. I samma kategori har vi även klistermärken för barn, bland annat med alfabetet och med siffror som kan lära ditt barn att läsa och räkna. Vare sig du är ute efter något personligt för honom eller något nytt till dig själv och barnen finns snygga trendiga produkter här i vår webbshop.

Unikt till rätt pris

Här på Nordic Design Collective är vi noggranna med vårt sortiment, alla produkter har blivit handplockade av vår professionella personal som har ett öga för skickliga hantverkare. Söker du efter utvalda accessoarer till män? Dina stundande gåvor finns hos oss. Vid köp för över 400 kronor bjuder vi på frakten.