scarfar & sjalar

Här hittar du scarfar i olika modeller och material som siden och bomull. Många av sjalarna har tryck i svartvitt eller mer färggranna. En scarf är det perfekta komplementet till en look!

Scarfar & Sjalar

Har du en fingertoppskänsla för snygga scarfar & sjalar? Ta en närmare titt på vårt spännande utbud av sjalar & scarfar med vackra mönster och fina färger. Köp en exklusiv present till en god vän eller visa upp din personlighet med unika plagg som skapats av våra talangfulla formgivare på Nordic Design Collective.

Inspireras av vårt spännande utbud

Söker du efter stilinspo för scarfar och sjalar? På Nordic Design Collective har vi gjort det till vårt mål att inte bara samla väldesignade produkter utan även berätta en historia. Våra designentreprenörer delar vår passion för hantverk och erbjuder unika plagg som inte går att hitta någon annanstans. Botanisera fritt bland vackra sidenscarfar som sätter guldkant på din stil och garanterat kommer dra uppmärksamhet till sig. Du hittar ett stort utbud i olika färger, storlekar och modeller som livar upp vilken garderob som helst. Komplettera en snygg outfit med en enfärgad scarf eller experimentera med våra färgglada varianter. Föredrar du silke eller siden? Vi har passande sjalar i många mjuka och bekväma material. Nordic Design Collective är mer än bara en webbplats för snygga produkter, vi garanterar också att vi endast samarbetar med passionerade formgivare som lägger ned lika mycket kärlek i sina produkter som vi gör i vår verksamhet.

Var kreativ och experimentera fritt

Låt fantasin flöda tillsammans med våra plagg. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till att skapa din egen stil. Du kan lika gärna bära en sjal i håret som runt din hals. Varför inte liva upp sommarkvällarna med våra noggrant utvalda sommarsjalar? Dess vackra utformning gör dem lätta att kombinera och tar din egna stil till en helt ny nivå. Plaggen fungerar även som en bra present till en modemedveten vän eller väninna som uppskattar ett gott hantverk. Hos oss hittar du vackra former och spännande färger som ritas för hand av våra formgivare. Om du föredrar exklusiva plagg som står ut är Nordic Design Collective en bra plats att börja leta på. Kolla även in vårt breda utbud av förvaring till ditt badrum. Passa på att höja stämningen i ditt favoritrum och experimentera med spännande attiraljer och tavlor som ger badrummet en personlig, trendig och unik touch.

Fri frakt vid köp över 400 kr

Unna dig själv eller en god vän ett konstverk från vårt breda utbud på Nordic Design Collective. Vi har både vackra scarfar och sjalar samt hantverk som utformats med design och funktionalitet i åtanke. Botanisera bland unika plagg och produkter som passar alla de som är intresserade av inredning, personligt mode och hög kvalitet.