mobiltillbehör

Här hittar du mobiltillbehör såsom skal och väskor. Det finns mobilskal till olika modeller av telefoner såsom iPhone 5/5S.

Mobiltillbehör

Varje produkt som vi erbjuder här på Nordic Design Collective är framtaget med största omsorg av skickliga formgivare som hyser en stark passion för sitt hantverk. Hos oss hittar du unik design i allt från större inköp som soffbord och hyllor till leksaker och mobiltillbehör. Oavsett vad du söker finns ditt nya konstnärliga inköp här hos oss.

Det ligger i detaljerna

Om man har ett intresse för inredning och design går det ofta igen i alla livets delar. Det är roligt att smycka sitt hem med unika föremål, men kom även ihåg de vardagliga tingen som din mobiltelefon. Nordic Design Collective har en samling av mobilskal iPhone där du kan välja mellan olika färgglada geometriska mönster eller dekorativa naturillustrationer. Att bära ett nytt skal eller en trendig mobilväska är ett enkelt sätt att piffa upp en outfit, med fördelen att ett skal dessutom kan skydda din mobiltelefon vid eventuella riskmoment. Hela vårt sortiment är noggrant utformat för att passa trendmedvetna individer som tycker om att ge sitt liv det där lilla extra. Det finns inga gränser för var konst får plats, därför spänner vår bredd från mobilskal till lampor, vaser, krokar och all möjlig dekoration. Alla produkter är handplockade eftersom vi vill stödja kreativa konstnärer när de formger produkter som både är vackra och funktionella.

Mobilskal för den medvetna

Med hjälp av oss på Nordic Design Collective lämnas ingenting åt slumpen. Här hos oss finner du ett fantastiskt urval av unik design som passar in både i hemmet och i ditt vardagliga liv. Vill du ge en blek tisdag lite extra charm? Shoppa hem mönstrade mobilskal som sätter färg och fägring på din dag. Vi erbjuder många olika mobilskal med blommor för att du ska kunna hitta den som passar just din unika stil och personlighet. Om du är sugen på att inreda ditt hem när du ändå är igång kan vi rekommendera vår högklassiga fotokonst. Flera av bilderna föreställer suggestiva landskap som ger ett spännande och dynamiskt inslag till ditt vardagsrum. Här finns även vackra bilder på majestätiska djur som älgar och isbjörnar. Om du vill satsa på konst i mindre storlek har vi valt ut några dubbelvikta kort som passar att skicka till en vän eller att ha som prydnad i barnrummet.

Konst för nordiska hem

Den skandinaviska minimalismen är ett ämne för sig inom designbranschen. Det är i sanning en konst att uttrycka mycket med små medel och därför är vi på Nordic Design Collective så stolta över våra professionella formgivare. I vårt sortiment hittar du deras omsorgsfullt framtagna produkter som inkluderar allt från designade mobilskal till posters i olika storlekar.